Open Water Zwemmen

Openwaterzwemmen is de tak van wedstrijdzwemmen die plaats heeft in open water. Er wordt gezwommen in meren, rivieren, kanalen en (recreatie)plassen.
Nederland kent een rijke historie in het Open Water zwemmen met ook internationaal veel succes. Recentelijk zijn Maarten van der Weijden, Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal natuurlijk de bekendste Open Water zwemmers!

Osse Maasrace 2018

Arethusa organiseert jaarlijks de Osse Maasrace! In 2018 zal deze plaatsvinden op zaterdag 15 september in Maaspark De Lithse Ham te Lith. Meer informatie over deze Osse Maasrace is te vinden op onze speciale website www.ossemaasrace.nl

Wil jij graag eens deelnemen aan deze Osse Maasrace of een van de andere zwemtochten in open water? Of bereid je je misschien voor op de Amsterdam City Swim of een van de vele andere City Swims of prestatietochten?
Binnen Arethusa bestaat de mogelijkheid om in de periode van mei t/m september te zwemmen in open water. Wekelijks zijn er leden van jong en oud die zwemmen in de Geffenseplas en/of de Lithse Ham. Interesse? Kom eens kijken of doe gezellig mee.