Masters

Voor iedereen boven de 20 jaar die zich meer bij zijn leeftijdsgenoten thuis voelt, hebben we de Masters. Deze groep bestaat uit een enthousiaste groep van inmiddels ongeveer 100 mensen tussen de 20 en de 100 jaar. De masters bestaan uit oud wedstrijdzwemmers, actieve zwemmers, ouders van zwemmende kinderen of mensen die gewoon pas na hun twintigste verjaardag de zwemsport hebben ontdekt.
Masters doorlopen hun eigen wedstrijdcircuit (o.a. Zuidelijk Master Cirkel), waarbij gezelligheid voorop staat. Voor de master die fanatieker wil zwemmen is er natuurlijk altijd de mogelijkheid om niet alleen bij de masters, maar ook bij de ‘jongeren’ mee te doen.

Schema trainingen

Zie het overzicht

Trainers

  • Niels Willemse (coördinator)
  • Reginald van de Giessen
  • Paul van den Heuvel
  • Wendy Nederkoorn
  • Eddy Mantingh
  • Stephanie van Wezel

Wedstrijden en overige activiteiten

De wedstrijdkalender maakt duidelijk aan welke wedstrijden ook onze masters kunnen deelnemen dit seizoen. Hieronder staat uitgelegd hoe je o.a. jezelf aan kunt melden voor de Zuidelijke Cirkel en andere wedstrijden. Wat de Zuidelijke Cirkel (zie Programma Zuidelijke Cirkel) betreft; altijd doen… dit zijn wedstrijden waarin masters in alle leeftijdscategoriën en niveau’s het tegen elkaar opnemen. Maar het belangrijkste is dat het er altijd gezellig en ontspannen aan toe gaat. Wil je je kunnen meten met de wat snellere masters is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Open Brabantse Master Kampioenschappen of zelfs de Open Nederlandse Master Kampioenschappen.

(Tip!) Kijk ook eens op de site van de PSV masters

Inschrijven voor Zuidelijk Cirkel, OBMK of ONMK

  • Je kunt je opgeven bij Eddy Mantingh door te mailen naar wedstrijdmasters@arethusa.nl
  • Op het moment dat je bent ingeschreven voor een wedstrijd ontvang je een mailtje met daarin de benodigde informatie (o.a. de opgegeven afstanden).
  • Voor iedere start wordt wel een bescheiden bedrag in rekening gebracht.

Afmeldingen

Afmelden kun je doen door een mailtje te sturen naar wedstrijdmasters@arethusa.nl, geef ook even aan voor welke wedstrijd. Indien je te laat bent met afmelden worden helaas het aantal opgegeven starts in rekening gebracht. Graag op tijd afmelden… (data staan in wedstrijd schema’s vermeld