Activiteiten tijdens sluiting zwembad

Beste zwemmers, ouders, verzorgers,

Nadat op dinsdagavond bekend werd dat de zwembaden twee weken moesten sluiten, zijn de trainers sinds diezelfde dinsdagavond volop bezig geweest met het maken van een plan hoe we deze periode door kunnen komen en de tijd nuttig kunnen besteden. Ons doel is om de zwemmers met elkaar en de trainers verbonden te houden, conditie- en krachtniveau op hetzelfde peil te houden, te werken aan technische bagage trainers en zwemmers en daarnaast het teamgevoel vast te houden.

Dankzij de inzet van de trainers is het gelukt om in een kort tijdsbestek een in onze ogen een mooi aanbod met verschillende workshops aan te bieden. Daarvoor wil ik via deze weg nogmaals mijn complimenten en dankbaarheid aan de trainersstaf uiten.Ik ben ervan overtuigd dat met dit aanbod, we bovenstaande doelen kunnen realiseren en de tijd dat we niet mogen zwemmen voorbij vliegt.

Hierbij vinden jullie links naar 2 WORD-documenten; een met de planning wanneer voor wie welke workshop plaatsvindt en waar. In het andere document vinden jullie uitleg over de verschillende activiteiten en wat je daarvoor mee dient te nemen.
Ik wil jullie vragen om beide documenten goed te lezen en te bewaren.

Ik en met mij de trainers hopen op een grote (online) opkomst en wensen jullie via deze weg alvast heel veel plezier met het deelnemen aan de verschillende workshops.

Be safe en tot snel bij een van de (online) workshops.

Met vriendelijke groet,
Wesley Beck
Hoofdtrainer Wedstrijdzwemmen Arethusa

Planning:

http://www.arethusa.nl/definitieve-planning-lockdown-v2/

Benodigdheden & uitleg:

http://www.arethusa.nl/informatie-activiteiten-lockdown/