Recreanten

Voor zwemmers van alle leeftijden die na het behalen van hun B-diploma verder willen met zwemmen, maar (nog) geen zin hebben om te gaan waterpoloën of wedstrijdzwemmen, hebben we bij Arethusa een afdeling voor recreatieve zwemmers tot 25 jaar en 25 jaar en ouder. Klik op foto voor groot formaat

Elke recreant traint 1x in de week; de jongsten en jeugd op maandag van 17:30 tot 18:30 uur, of op zaterdag van 18:30 tot 19:30 uur (waarvan het laatste kwartier vrij zwemmen), de oudere jeugd/jong/volwassenen zwemmen op zaterdag van 19:30 tot 20:30 uur en de 25 plussers op zaterdag van 18.30 tot 19.30 uur.

Tijdens de training wordt op een leuke, ontspannen manier gewerkt aan techniek en conditie. De trainingen zijn zo gevarieerd mogelijk.

Verder worden er elk jaar, een zeskamp, vriendjes en vriendinnetjes zwemmen en bijzondere activiteiten zoals wakzwemmen georganiseerd.

Behalve tijdens de zomervakantie en feestdagen wordt er iedere week training gegeven.

Wil je ook bij de recreanten komen zwemmen of wil je meer informatie, mail dan naar recreanten@arethusa.nl en maak een afspraak voor een proefles of persoonlijk contact aan de badrand.