Zomerzwemmen 2024

Beste waterpoloërs en zwemmers.

Tijdens de zomervakantie willen wij ook dit jaar de mogelijkheid aanbieden om door te blijven trainen. Wil je jouw conditie tijdens de vakantie op niveau houden? Wil je het nieuwe seizoen top fit van start gaan? Dan is zomerzwemmen echt iets voor jou!

In de periode van 8 juli (week 28) t/m 17 augustus (week 33) bieden we weer 3 trainingsmomenten aan in het lesbad (met de duikplanken).
De tijden zijn onder voorbehoud:

  • maandag 18:00u – 19:00u
  • woensdag 18:00u – 19:00u
  • zaterdag 08:00u – 09:00u

De zomertrainingen zijn bedoeld voor de wedstrijdzwemmers (junioren, jeugd en masters), waterpoloërs vanaf 14 jaar en recreanten vanaf 14 jaar. Ook leden van TriOss, deelnemers aan de borstcrawlcursus en leden van RBO zijn weer welkom, mits ouder dan 14 jaar. Om alles in goede banen te kunnen leiden, zijn er wat spelregels opgesteld;

  • Houd er rekening mee dat je één of twee keer, toezicht zult moeten houden. Ben je jonger dan 18 zal één van je ouders deze taak op zich moeten nemen. Omdat jij die training verantwoordelijk bent voor de zwemmers is het van belang dat je zelf voor vervangend toezicht zorgt, mocht je onverhoopt niet aan de badrand kunnen staan,
  • We gaan er van uit dat als je jezelf opgeeft, je komt om serieus te trainen en zo je medezwemmers ook in staat stelt dit te kunnen doen. Er zijn trainingsschema’s op papier. Deze kunnen naar eigen inzicht en op basis van jouw snelheid en conditie worden aangepast – zo lang je elkaar maar niet hindert.
  • Onafhankelijk van hoe vaak je komt zwemmen is de vergoeding voor de zomertraining €30,-. Dit bedrag zal d.m.v. automatische incasso worden afgeschreven.

Wat moet je nu nog doen?

Je kunt je aanmelden met onderstaande link, doe dit asap maar uiterlijk op 5 juli 2024:

Mail gerust als je nog vragen of opmerkingen hebt: nielsarethusa@gmail.com

Met sportieve groeten,
Wendy Nederkoorn
Niels Willemse
nielsarethusa@gmail.com

Geen reacties op "Zomerzwemmen 2024"