Stem en maak Arethusa club van het jaar!

Vind jij ook dat Arethusa het verdient om Club van het Jaar te worden? Wij wel! Dankzij onze trainers en vrijwilligers zijn we, ondanks corona, volop aan het sporten geweest dit jaar. We weten het clubgevoel vast te houden. De verbinding tussen de verschillende secties is afgelopen jaar sterker geworden dan ooit!

Stem hier op onze club.

Wat valt er te winnen?
Onder andere een professioneel promofilmpje, waarmee we Arethusa in de schijnwerpers kunnen zetten om zo nog meer mensen kennis te laten maken met zwemsporten.

Lees hieronder de motivatiebrief waarmee Arethusa zich heeft genomineerd heeft voor club van het jaar.


Onze club wordt club van het jaar omdat wij ook tijdens corona, dankzij onze trainers en vrijwilligers, volop aan het sporten zijn geweest. Op afstand maar toch samen. Onze club wordt club van het jaar omdat we het clubgevoel vast weten te houden, ook al is het een (financieel) moeilijke tijd. Onze club wordt club van het jaar omdat de verbinding tussen de verschillende secties afgelopen jaar sterker is geworden dan ooit.

Waar we elkaar normaal meerdere keren per week zien, moesten we nu ineens weken zonder elkaar. Niet met je beste vriendje naar het zwemmen, geen grenzen verleggen tijdens de training, geen drankje in de kantine achteraf. Dat laatste maakt het ook financieel moeilijk voor onze club. De contributie gaat volledig op aan badwaterhuur. Voor alle extra’s, zoals het jaarlijkse pinksterkamp voor de jeugd of nieuwe ballen voor de waterpolosectie, zijn we afhankelijk van kantine inkomsten. En die waren er dit jaar dus niet.

Toch hebben we een fijn jaar achter de rug. Tijdens de eerste lockdown gaven onze trainers online techniek- en tactiek lessen. Nog steeds staan we iedere week thuis te zweten bij de live online workout. Voor de jeugd werden er spel- en duurlooptrainingen georganiseerd in de bossen van Herperduin. De waterpolodames verkochten voor kerst dozen wijn om de pot te spekken. Drie keer per week maakt onze hoofdtrainer een zwemprogramma voor de trainingen in het buitenbad in Andel. Niet alleen voor zijn eigen zwemmers, maar ook voor de waterpoloërs. Sinds kort zijn we met zijn allen iedere vrijdag te vinden op de voetbalvelden in Oss, voor een avond vol sport- en spel. 

We zijn gezegend met een geweldige club vrijwilligers. Zwemmers, waterpoloërs en ouders van leden sloegen de handen ineen. Dat leidde tot werkgroepen die samen aan de slag gaan om de vereniging nog mooier te maken en als klap op de vuurpijl: een splinternieuwe nieuwsbrief, om iedereen daarbij te betrekken.

Het lijkt ons duidelijk: Arethusa verdient het om Club van het Jaar te worden.

Geen reacties op "Stem en maak Arethusa club van het jaar!"