In memoriam Dave Hendriks

Op woensdagochtend 28 april bereikte ons het schokkende bericht dat Dave Hendriks op 47-jarige leeftijd is overleden aan een hartinfarct. Dave was meer dan 35 jaar lid van Arethusa. 

Als tiener startte hij met waterpolo bij de aspiranten. Hij stak toen al met kop en schouders boven zijn leeftijdgenoten uit, wat zeker in zijn voordeel werkte tijdens wedstrijden. Met zijn lange armen kon hij vaak toch net wat beter bij de bal.

Door zijn lengte en zijn fysieke kracht groeide hij uiteindelijk uit tot een vaste waarde op de midvoor positie van Heren 1. Aan die periode haalde hij graag nog herinneringen op tijdens het drankje na afloop van de trainingen op vrijdagavond.

Dave speelde geen competitie meer, maar gooide nog wel graag een balletje. Op de vrijdagavond trainingen van de veteranen ontbrak hij dan ook zelden. Daarnaast was Dave op zaterdagavonden ook nog regelmatig te vinden in het zwembad om naar de wedstrijden van Heren 1 of Dames 1 te kijken.

Dave was meer dan 35 jaar een zeer betrokken en graag gezien lid van Arethusa. Zijn afwezigheid, met name op de vrijdagavonden, zorgt – letterlijk – voor een grote leegte. Wij zullen hem enorm missen. Wij wensen zijn vrouw en kinderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Namens bestuur en leden,

Loe van Erp
Voorzitter

Geen reacties op "In memoriam Dave Hendriks"