Geen contributie in mei en juni

Geachte (jeugd)leden, ouders en verzorgers,

We hebben dankzij het uitbreken van de coronapandemie met zijn allen een ongewoon jaar achter de rug. In december ging de tweede volledige lockdown in en nog steeds is niet duidelijk wanneer we daar weer uitkomen. Gedurende deze periode is de contributie wel  geïnd. Hiertoe waren wij genoodzaakt omdat de kosten, ook als er geen gebruik gemaakt mag worden van het wedstrijdbad, gewoon door lopen.

Inmiddels hebben we een deel van de huur teruggekregen, en een (beperkte) overheidssteun toegewezen gekregen. Dit geld gaan we teruggeven middels

  • Het stopzetten van de contributie in de maanden mei en juni: dit betekent dat jullie pas in september weer een incasso kunnen verwachten
  • Het sponsoren van diverse initiatieven waarbij we kunnen trainen in buitenbaden

Voor de eerste maanden van 2021 is wel gesproken over een huurcompensatie. Echter, of deze er gaat komen en hoe hoog deze is, is nog onbekend. Mocht deze teruggave er komen, dan zullen we de leden in één of andere vorm compenseren.

Superspetter zwemmers
Voor de zwemmers van het superspetter ABC diploma geldt het stopzetten van de contributie voor de maanden mei en juni niet. Er is voor deze groep geen contributie geïnd toen er geen zwemles gegeven kon worden. Gelukkig zijn de zwemlessen weer van start gegaan en daarmee ook de inning van de gelden.

Bijzonderheden
Is er sprake van achterstallige contributie, dan zal deze over de maanden van mei en juni 2020 worden verrekend. Mocht dit van toepassing zijn, dan zal het secretariaat contact met u opnemen.

Sluiting zwembad
Het is nog niet bekend wanneer het wedstrijdbad in Oss weer open gaat voor trainingen en recreatief zwemmen. Tot die tijd kan men zich via de sectie Wedstrijdzwemmen inschrijven voor training in het buitenbad in Andel.

Het bestuur is naarstig op zoek naar mogelijkheden bij andere buitenbaden binnen onze regio. Zodra daar meer over bekend is, wordt u hierover geïnformeerd.

Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u (telefonisch) contact opnemen met het secretariaat. Het mailadres is secretariaat@arethusa.nl of via de telefoonnummers 0412 – 47 50 59 of 06 – 23 29 45 66.

Blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,
Loe van Erp
Voorzitter OZ&PC Arethusa 

Geen reacties op "Geen contributie in mei en juni"