Rooster

23 mei 2020 — Belangrijke update

Beste zwemlessers en ouders,

We gaan as woensdag (27 mei) weer starten met de zwemles!

Dit zal gebeuren op de aangepaste tijden, maar wel met de gebruikelijke instructeurs.

Ivm de richtlijnen van het RIVM en hierdoor de beperkingen qua ruimte voor omkleden etc. hebben we besloten alle groepen 1x in de week 60 min te laten zwemmen. De zwemlestijden worden:

Woensdag 18.30-19.30: alle kinderen die in groepje 3 zwemmen

Zaterdag 8.00-9.00 uur: alle kinderen die in groepje 2 zwemmen

Zaterdag 9.00- 10.00 uur: alle kinderen die in groepje 1 zwemmen

Zaterdag 9.00-10.00 uur: alle kinderen die in groepje 4, 5 en 6 zwemmen

Als toevoeging en om alles in goede banen te leiden zal er een zogenaamde coronaverantwoordelijke zijn (herkenbaar aan hesje) – iedereen wordt geacht de instructies van deze persoon te volgen.

Belangrijkste ter voorbereiding om naar de zwemles te komen:

– Zwemkleding heb je aan onder je kleren, het liefst komen in badkleding, badjas en slippers

– Ouders van groepje 4,5,6 komen niet in het zwembadgebouw, kinderen worden buiten opgevangen. Kinderen hebben een tas mee, waarin ze hun kleding doen, die nemen ze mee naar het zwembad. Er mag geen kleding in de kleedkamers blijven hangen. Zwemmers worden na de zwemles door hun instructeur weer naar buiten gebracht.

– Voor groepje 1,2,3 geldt dat er per zwemmer 1 ouder mee mag in de kleedkamer. Gebruik maken van kleedkamer 3,4,5,6. Per kleedkamer mogen er maximaal 4 ouders en 4 kinderen aanwezig zijn. Kleding wordt in een tas gestopt en door de ouder meegenomen of door de zwemmer. Zwemmers worden opgehaald in de kleedkamers en worden na de les weer naar de kleedkamer gebracht. Ouders mogen niet in het zwembadgebouw wachten, maar moeten buiten wachten tijdens de zwemles.

– Afstand houden, ook voor entree

– We volgen de route van het golfbad (Vanaf maandag staat er een link met route filmpjes op de site van het Golfbad). Groepje 1,2,3 volgt de route van niveau 1 en 2, groepje 4,5,6 de route van de banenzwemmers. Kijk hier goed naar voordat je naar het zwembad komt!

Belangrijk om te zeggen is dat we alleen kunnen zwemles geven als iedereen zich aan de regels blijft houden en vragen we iedereen om de instructies te blijven volgen.

Daarnaast moeten wij als instructeurs 1,5 m afstand houden van de kinderen (uitgezonderd noodsituaties). Dit betekent dat we niet kunnen lesgeven, zoals U dat van ons gewend bent, maar dat er voornamelijk les wordt gegeven vanaf de zwembadrand. De zwemles zal er dus anders uit gaan zien, maar uiteraard doen we ons best om er voor te zorgen dat de kinderen zwemveilig worden!

Vragen over de zwemles zelf en hoe het met uw kind gaat kunnen via de mail worden gesteld (zwemles@arethusa.nl) en niet ter plaatse aan de instructeurs. We proberen dan zo snel mogelijk een antwoord te geven.

Voor alle uren zijn we nog op zoek naar ouders die aanwezig willen zijn als coronaverantwoordelijke. Mocht U ons daar bij willen helpen, stuur dan een mailtje naar zwemles@arethusa.nl.

Wij hebben er weer enorm zin in en hopen jullie vanaf woensdag weer te zien!

Groetjes,

Kader en instructeurs zwemles Arethusa

========
========

Start zwemles

woensdag  21 augustus 2019

Geen zwemles

25 december 2019 t/m 1 januari 2020
25 april t/m 2 mei 2020

Kijkles/Meezwemles

5 oktober 2019
11 januari 2020
4 april 2020
6 juni 2020

Proef- / Diplomazwemmen

16 / 23 november 2019
7 / 14 maart 2020
27 juni / 4 juli 2020

(data onder voorbehoud!!)